Olcay Gulsen

Vanavond sluit Olcay Gulsen haar indringende programma over huiselijk geweld af, ruilen twee totaal verschillende gezinnen weer van woning in Steenrijk, Straatarm én probeert bioloog Jeremy Wade een reuze-heilbot te vangen. Deze programma's mag je vanavond niet missen!

Olcay & Huiselijk Geweld - Slot

21:30 - 22:30 uur op Net5, realityprogramma

Modegoeroe en presentatrice Olcay Gulsen is zelf slachtoffer geweest van huiselijk geweld en probeert nu met haar programma het taboe rond het onderwerp te doorbreken. Deze week spreekt ze met vrouwen die proberen een nieuw leven op te bouwen. Waar loop je tegenaan? Helen de littekens? En - omdat het de laatste aflevering is - wat heeft Olcay's zoektocht van de afgelopen weken haar gebracht?

Olcay & huiselijk geweld

In deze laatste aflevering gaat Olcay met Jamie Faber naar een Blijf-van-mijn-lijfhuis: “Dit doet wel wat met me hoor.” Olcay & huiselijk geweld | vanavond | 21.30 | NIEUW

Geplaatst door Net5 op Dinsdag 7 april 2020


Jeremy Wade's Dark Waters

20:30 - 21:30 uur op Discovery, documentairereeks

Bioloog en fervent visser Jeremy Wade duikt in documentaireserie Dark Waters onder water, op zoek naar vreemde vissen en onopgeloste mysteries. Vanavond vaart hij in Alaska mee op een vissersboot, op zoek naar reuzenheilbot. Lukt het hem om een heilbot van 25 kilo te vangen?


Steenrijk, Straatarm

20:30 - 21:30 uur op SBS6, realityprogramma

Het is inmiddels een beproefd concept: in Steenrijk, Straatarm ruilen twee gezinnen met een uiteenlopende financiële status (de een arm, de ander rijk) van huis en budget. In deze nieuwe aflevering volgen we het Brabantse echtpaar Erik (54) en Iris (35) van der Wielen en hun dochter Abigail (5), die sinds een jaar in huis bij Iris' moeder Betty (58) wonen. Ze konden de huur van hun eigen woning namelijk niet meer betalen. De rijke familie Van Meel, die haar flinke kapitaal vergaarde in de textielindustrie, staat hun miljoenenvilla tijdelijk af aan het gezin Van der Wielen.


Benieuwd welke programma's deze maand nog meer gepland staan? Bekijk hier wat er in april allemaal op tv te zien is! Of wil je liever streamen? Kijk dan hier naar het nieuwe Netflix-aanbod van april.

Article continues after the ad