Hiphop Stars

Vanavond komen we erachter wie de alleskunner dit jaar wordt, vertelt Beau je live over zijn dag in quarantaine en horen we de rap van Danny de Munk en Gregory Sedoc. Deze programma's moet je zien!

De Alleskunner - Finale

21:25 – 22:30 uur op SBS6, spelprogramma

Wekenlang hebben de kandidaten gestreden en vanavond zien we eindelijk wie de echte Alleskunner van 2020 wordt! De tien overgebleven kandidaten zullen in deze spannende finale alles op alles zetten om er met de prijs vandoor te gaan. Ze moeten zich onder meer bewijzen in een potje lasergamen, een bed opmaken en een auto zo snel mogelijk parkeren. Wie wordt de grote winnaar van dit seizoen?

Beau Blijft Binnen

22:55 – 23:45 uur op RTL 4, talkshow

Article continues after the ad

Vanuit zijn huiskamer in Amsterdam praat Beau van Erven Dorens over alles dat ons in deze periode bezighoudt. Ook houdt hij op afstand interviews met bekende en onbekende Nederlanders.

 

 

Hiphop Stars

20:25 – 21:25 uur op NPO 1, muziekprogramma

In Hiphop Stars rappen BN’ers elke aflevering over een gevoelig onderwerp. Deze week is Danny de Munk aan de beurt en brengt hij samen met rapper Cho een ode aan zijn grote liefde: zijn vrouw Jenny. Ook topsporter Gregory Sedoc laat zijn muzikale kant zien en probeert samen met Akwasi al rappend uit zijn depressie te komen. 

Ben je meer van het Netflixen? Hier vind je de de 10 beste series die nu op Netflix staan!