Ik weet wie je bent

Vanavond duikt Viktor Brand in de financiële administratie, komt Rechercheur Valk erachter wie er in drugs handelt in Ik Weet Wie je Bent en blikt Olcay Gulsen terug op haar verleden met huiselijk geweld. Deze programma's mag je vanavond niet missen!

Hoeveel ben je waard?

21:30 - 22:30 uur op SBS6, realityprogramma

Viktor Brand presenteert vanavond het nieuwe seizoen van het SBS-programma Hoeveel ben je waard? Hij kijkt naar de totale waarde van een persoon: je salaris, je huis, die stapel biljetten onder het matras, maar ook je schulden en boodschappen. Het kan nooit kwaad om te weten hoe je er financieel voor staat.

Article continues after the ad


Ik Weet Wie je Bent

23:10 - 00:25 uur op NPO 3, dramaserie

Daniel (Daan Schuurmans) was onder invloed van drugs in de nacht dat Anna (Gaite Jansen) verdween, dat wijst nieuw bloedonderzoek uit. Rechercheur Valk (John Buijsman) komt erachter dat Daniels zoon in drugs handelt en pakt hem op. Deze Nederlandse dramaserie is een remake van de Spaanse serie Sé quién eres. Muy bueno!

Olcay & Huiselijk Geweld

21:30 - 22:30 uur op Net5, realityprogramma

Modegoeroe en (ex?)-Shownieuws presentatrice Olcay Gulsen is zelf slachtoffer geweest van huiselijk geweld en probeert nu met haar programma het taboe rond het onderwerp te doorbreken. Vanavond vraagt ze zich af waarom er bij haar thuis nooit is ingegrepen. Wie in haar omgeving had dit kunnen stoppen en hoe doe je dat eigenlijk? Voor Olcay had het een wereld van verschil kunnen maken.

 

Benieuwd welke programma's deze maand nog meer gepland staan? Bekijk hier wat er in april allemaal op tv te zien is!