Praat Nederlands Met Me

Tijd om lekker voor de tv te kruipen deze zaterdag! Om het je extra makkelijk te maken zetten wij de 3 leukste programma's van vanavond voor je op een rijtje. Hoe goed versta jij straattaal of communicatie via emoji's bijvoorbeeld? Deze programma's mag je vanavond niet missen! 

Praat Nederlands Met Me - Start (herhalingen)

21:30 - 22:30 uur op RTL 4

De dialecten in de Nederlandse taal vliegen je om de oren. Van straattaal tot Limburgs, wat kan jij allemaal verstaan? Art Rooijakkers test de kennis van de kandidaten op het gebied van taal. Heb je de afleveringen gemist de eerste keer? Geen nood! RTL gaat ze vanaf vandaag gewoon nog een keertje uitzenden! 

 

Het echte leven in de dierentuin - Start

20:30 - 21:15 uur op NPO 1

Article continues after the ad

Wat doen de panda's als er geen mensen voor hun raam staan? Het was in januari wereldnieuws toen pandakoppel Wu Wen en Xing Ya bovenop elkaar klommen en een baby maakten! Wie wil nou niet de hele dag naar een babypanda kijken? De gelukkige nieuwe ouders en hun aanwinst spelen de hoofdrollen in deze dierentuinsoap. 

 

Gone Girl

20:30 - 23:00 uur op Film1

Op hun vijfde huwelijksdag verdwijnt Nick Dunne's vrouw Amy. Nick, die door iedereen als de perfecte echtgenoot gezien werd, is al snel de hoofdverdachte. Terwijl de politie koortsachtig naar Amy zoekt, raakt Nick steeds meer verstrikt in zijn leugens, maar blijft hij beweren onschuldig te zijn. Nadat Amy's dagboek gevonden is, verandert het beeld compleet.