Wat een Suikerfeest

Het is de laatste dag van de Ramadan en dat sluit Najib Amhali samen met Roué Verveer en Anuar feestlijk af in Wat een Suikerfeest. En voor de dramafans heeft NPO de spannende politie-serie The Sommerdahl Murders op het programma staan. Bereid je voor op een goedgevulde tv-avond met deze 3 kijktips!

Wat een Suikerfeest

20:25 - 21:20 uur op NPO 1, Praatprogramma

Cabaretier Najib Amhali sluit samen met Anuar en Roué Verveer de Ramadan af en gaat feestelijk (en natuurlijk hilarisch) het Suikerfeest in. Met gasten Gerard Joling, Nienke Plas en GroenLinks-fractievoorzitter Jesse Klaver blikken ze terug op de afgelopen maand. Er wacht ons een avond vol muziek en persoonlijke gesprekken, maar vooral veel en veel gelach!

23 mei op @npo.nl 20.30 #wateensuikerfeest met @roueverveer @anuarcomedian @jesseklaver @nienkeplas @gerard_joling @hethuisvanasporaat #ramadan

781 Likes, 20 Comments - Najib Amhali (@najibamhali) on Instagram: "23 mei op @npo.nl 20.30 #wateensuikerfeest met @roueverveer @anuarcomedian @jesseklaver..."

 

The Sommerdahl Murders

20:25 - 22:00 uur op NPO 3, Dramaserie

Article continues after the ad

Politierechercheur Dan Sommerdahl heeft zijn handen aan diverse bloederige zaken in de Deense stad Helsingør. Samen met zijn vrouw Marianne en zijn partner Flemming Torp, lost hij de ene na de andere zaak op. Hij heeft het alleen zo druk dat de affaire van zijn vrouw met Flemming (ja precies, zijn partner dus) compleet aan hem voorbij gaat. 

 

Klaas Kan Alles

19:25 - 19:50 uur op NPO 3, 

Klaas kan veel, maar zeker niet alles! In deze speciale jubileumaflevering krijgt de presentator zijn revanche, want verliezen? Daar kan hij absoluut niet tegen! Alle missies die de afgelopen 5 jaar niet zijn gelukt, probeert hij vanavond opnieuw. Onder andere de 150 meter duik hieronder, ging niet helemaal goed. Lukt het hem dit keer wel? 

 

Toch liever lekker Netflixen? Daar hebben we ook wat voor! Hier vind je de beste films en series die de streamingdienst te bieden heeft. Laat het bingen maar beginnen.