Mission Impossible Fallout

Van presentator Ajouad El Miloudi die op zoek gaat naar de top 600 veelplegers, tot topspion Ethan Hunt die weer de meest onmogelijke missies voor de boeg heeft in Mission: Impossible - Fallout. Dit zijn de 3 programma's die je absoluut niet mag missen vanavond!

Ajouad en de top 600

20:25 - 21:20 uur op NPO 3, Reportageprogramma

Het lijkt misschien op een muzieklijst, maar dit is jammer genoeg een iets minder vrolijk rijtje. Ajouad gaat namelijk op zoek naar de criminelen in Amsterdam die in de top 600 staan. De presentator vindt de veelplegers via de politie en op opvanglocaties in Amsterdam. Waarom gaan ze de criminaliteit in? En hoe kunnen deze jongeren geholpen worden?

 

Het Wad

20:40 - 21:30 uur op NPO 1, Documentaireserie

Article continues after the ad

Dierenvrienden opgelet! Het Waddengebied is veel meer dan alleen een leuk vakantieplekje. Voor veel dieren is dit een huis en broedplek. In de winter komen honderden grijze zeehonden naar de zandplaten en banken van de Waddenzee en zetten hier hun pups op de wereld. Onderwater komt heel vroeg in het voorjaar nieuw leven tot ontwikkeling met larven en mosselen die de basis vormen van de natuurlijke voedselketen. In deze prachtige natuurdocumentaire zien we dit alles tot leven komen. 

 

Mission: Impossible - Fallout

20:30 - 23:25 uur op Veronica, Actiefilm

Zin in wat actie vanavond? In dit zesde deel van Mission Impossible wordt het weer duidelijk waarom we zoveel houden van de speciale Ethan Hunt-missies. Fallout is een top actiefilm met de vaste MI-onderdelen, zoals gehannes met rubberen maskers, opdrachten die zichzelf na vijf seconden vernietigen en dat melodietje wat je maar niet uit je hoofd krijgt. 

 
Geen zin in tv en wil je liever Netflixen? Dan is dit lijstje met de beste films die het platform te bieden heeft helemaal voor jou! Ook de beste Netflix-series hebben we voor je op een rijtje gezet.