Djordy Latumahina

Na de thuisblijf-Koningsdag en de volgens Angela de Jong "verschrikkelijke tv" van Beau en Chantal, is het weer tijd voor meer indrukwekkende programma's. Van een aangrijpende documentaire tot een hilarische sitcom, er is vanavond voor ieder wat wils!

3Doc: Djordy

 20:25 - 21:15 uur op NPO 3, Documentaire

Een aangrijpende documentaire over de moord op dj Djordy Latumahina. Hij werd in 2016 per vergissing doodgeschoten terwijl zijn vriendin en dochtertje gewoon met hem in de auto zaten... In de documentaire praat verslaggever Mark Schrader met mensen uit Djordy's omgeving en ziet hij wat voor enorme impact zijn moord heeft gehad. 

Article continues after the ad
 

Alone: The Beast

21:25 - 22:20 uur op History, Realityserie

Drie vreemden komen voor het avontuur van hun leven te staan. 30 dagen overleven in de wildernis met niks tot je beschikking behalve de kleren die aanhebt en 1 dood dier. De omstandigheden verslechteren met de dag... Van hongerige roofdieren tot bar slecht weer, de kandidaten moeten hun uiterste best doen om te overleven.

 

Motherland

21:00 - 21:40 uur op BBC First, Sitcom

Moeder zijn kan soms behoorlijk zwaar zijn: gillende kinderen die zich elke minuut vervelen en een man die vraagt wat we vanavond gaan eten. De moeders uit Motherland weten er alles van. Het liefst sluiten ze zichzelf in de wc op met een fles wijn (hebben we allemaal wel eens). De hilarische serie volgt het leven van deze overstresste moeders.

 
 
Toch liever Netflixen? Wij staan voor je klaar! Hier vind je de best films die nu op Netflix staan. Ook de beste series die de streamingdienst te bieden heeft, hebben we voor je op een lijstje gezet. Veel kijkplezier!