Eigen Huis en Tuin

Ook deze zaterdagavond valt er heel wat te beleven op de buis. De doe-het-zelvers klussen lekker in Eigen Huis & Tuin, een nieuw seizoen van Even tot hier en het tweede seizoen van Before We Die gaat van start! Het wordt weer een lekker bingeweekend.

Even tot hier - Start

21:25 - 22:05 uur op NPO 1

Ze zijn weer terug! Niels van der Laan en Jeroen Woe geven ons op hun eigen satirische manier een update van de afgelopen week in een nieuw seizoen Even tot hier. Weliswaar doen ze dit op anderhalve meter afstand van elkaar en zonder live publiek, om het programma behalve grappig ook veilig te maken. 

Article continues after the ad
 

Before We Die - Start

20:25 - 22:25 uur op NPO 3

Before We Die komt vanavond met nieuwe afleveringen. De Zweedse misdaadserie volgt ook dit seizoen rechercheur Hanna Svensson die druk bezig is de criminele familie Mimica op te sporen. Tijdens haar onderzoek komt ze erachter dat een paar corrupte agenten het proces proberen tegen te werken. Lukt het toch de familie Mimica in de bak te gooien?

 

Eigen Huis & Tuin

18:05 - 18:35 uur op RTL 4

De doe-het-zelvers zetten ook deze aflevering hun beste beentje voor om hun woonomgeving op en top te maken. Nu we allemaal zoveel vrije tijd hebben, is het programma top om inspiratie uit te halen! Misschien wordt jouw tuin de setting van de volgende bbq met vrienden (wanneer dat weer mag)?

 
Toch liever online bingen? Dit zijn de beste binge-series die op Netflix staan.  En hier zie je de beste films op Netflix om een drankspel bij te spelen. Maak er een leuk feestje van!