Jane Goodall

Op zoek naar kijkvoer voor vanavond? De laatste aflevering van The Cocaine Trail, een nieuw seizoen van Jouw Stad, Ons Dorp en Jane Goodall geeft ons hoop in deze moeilijke tijd. Dit zijn de 3 leukste programma's van vanavond!

Jouw Stad, Ons Dorp - Start

21:30 - 22:25 uur op NPO 1, Reportageserie

Insecten liefhebber Bert en zijn gezin uit het Friese Dronrijp, ruilen een week met Amsterdammers Ricardo en Maryo. Bert krijgt de schrik van zijn leven als hij er achterkomt dat je in Amsterdam helemaal geen wolzwever of drosophila kan spotten! Hoe gaat hij de week overleven?!

Article continues after the ad

The Cocaine Trail - Slot

20:25 - 21:15 uur op NPO 3, Reportageserie

Het zit er weer op. De 6 cocaïnegebruikers blikken terug op hun reis naar Columbia. Nu moeten ze een keus gaan maken: gaan ze door met het drugsgebruik of hebben ze eindelijk ingezien wat voor ellende het witte poeder met zich meebrengt? We komen er vanavond achter! 

 

Jane Goodall: The Hope

20:00 - 22:00 uur op National Geographic, Documentaire

Dierenvriend Jane Goodall heeft haar leven toegewijd aan het helpen van apen en andere dieren. Op haar oude dag werkt ze nog steeds door om mensen te inspireren en dieren te helpen. The Hope richt zich vooral op haar werk in de jaren 80. Het is vrij toepasselijk dat deze documentaire in premiere gaat op deze Dag van de Aarde. 

 

Toch liever Netflixen vanavond? Dit zijn de 8 beste feelgood-films die je nu kunt vinden op het platform! En dit zijn de beste series die op Netlfix staan.