Beeld: Annemieke van der Togt
Beeld: Annemieke van der Togt

Het is weer zaterdag! En aangezien er geen feestjes of clubs zijn om naar toe te gaan, is het de perfecte dag om lekker voor de tv te kruipen en programma's te kijken. Wij hebben de 3 leukste voor je uitgezocht! 

De Grote Generatieshow - Start

20:30 - 21:30 uur op NPO 1, Amusement

3 verschillende generaties gaan de strijd met elkaar aan. Onder leiding van teamcaptains Sahil Amar Aïssa, Richard Groenendijk en Gerard Cox bespreken de groepen 4 verschillende thema's: gezondheid, liefde, eten en seks. Hoe denken de 60 plussers over botox en fillers? Welke generatie weet het meeste van hun eigen en de andere generaties? Presentatrice Sophie Hilbrand zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en niemand elkaar in de haren vliegt. 

Article continues after the ad

De Boomhut Battle - Start

19:50 - 20:25 op NPO 3, Spelprogramma

De nostalgie spat ervan af in De Boomhut Battle! Kinderen die rondrennen en zo snel mogelijk de beste, stevigste en mooiste boomhut proberen te maken. Dat is toch beter dan de hele dag voor de tv zitten? Ze moeten flink hun best doen want de deadline is krap en de verwachtingen zijn hoog! En alsof dat nog niet moeilijk genoeg was, heeft presentatrice Anne-Mar Zwart ook nog wat extra opdrachten in petto voor de kleine doe-het-zelvers. Wie bouwt de beste boomhut van Drenthe?

 

Face to Face - Start

20:35 - 22:35 op Canvas, Misdaadserie

Rechercheur Bjørn Rasmussen wordt gevraagd om een lijk te identificeren. Hij ziet tot zijn afgrijzen dat het zijn eigen dochter is die daar ligt. Het zal je maar gebeuren... Iedereen in zijn omgeving weet zeker dat het zelfmoord is, maar Bjørn is ervan overtuigd dat zijn dochter is vermoord. Wanneer hij bewijs vindt dat in de richting van een misdaad wijst, zet de rechercheur alles op alles om de dader te vinden.

 

Liever lekker Netflixen vanavond? Dit zijn de 6 beste series om te bingen dit weekend. En hier vind je de beste horrorfilms die nu op Netflix staan.