Ik weet er alles van

We beginnen de nieuwe maand met een knal! Ruben Nicolai trekt bijvoorbeeld opnieuw de presentatieschoenen aan in het nieuwe seizoen Ik weet er alles van! Wij zetten de 3 beste programma's van vandaag voor je op een rijtje! 

Ik weet er alles van! - Seizoen 2

20:00 - 20:30 uur op RTL 4, Spelprogramma

Na de finale van LEGO Masters, staat Ruben Nicolai opnieuw voor de camera voor het tweede seizoen van Ik weet er alles van! De quiz (die GTST moet gaan vervangen) test elke week de kennis van 6 kandidaten. Ze moeten niet alleen veel weten over hun eigen onderwerp, maar ook over de specialiteiten van de andere kandidaten. 

 

Voor wie steek jij een kaarsje op?

20:35 - 21:30 uur op NPO 2, Reportageprogramma

Article continues after the ad

Het verliezen van dierbaren is voor iedereen een pijnlijk moment. De coronacrisis maakt het plotselinge afscheid nog veel moeilijker. Voor wie steek je een kaarsje op? staat stil bij de duizenden Nederlanders die in stilte worden begraven tijdens de coronaperiode. Met mooie verhalen, portretten en natuurlijk een kaarsje geeft Anita Witzier een mooi eerbetoon aan wie we verloren hebben. 

 

Hatton Garden: The Inside Story With Ross Kemp

22:30 - 23:20 uur op Discovery, Documentaire

In 2015 lukte het een groep bejaarde criminelen in te breken in een zwaarbeveiligde kluis. Ze gaan ervan door met miljoenen euro's aan juwelen. De roof op Hatton Garden in Londen was zo spectaculair dat er nog steeds over wordt gesproken. Ross Kemp duikt diep in het verhaal en probeert erachter te komen hoe de bejaardengroep die opmerkelijke roof voor elkaar heeft gekregen. 

Ook Netflix heeft deze maand veel nieuws te bieden. En dit zijn de 10 allerbeste films en series op de site in juni.