Char Margolis

Verschrikkelijk nieuws voor voormalig RTL-ster Char Margolis (68). De paranormaal begaafde vrouw verloor recent haar personal assistant en grote steun en toeverlaat Nicole Smith.

Article continues after the ad

Dat schrijft weekblad Story. "Jarenlang was Nicole Smith de persoonlijk assistent van Char. Zij stond het Amerikaanse paranormale medium terzijde nadat ze in 2010 werd afgedankt door RTL."

Char Margolis

Char was lange tijd een vaste waarde op de beeldbuis. Het medium - die tijdens uitzendingen contact zocht met het hiernamaals en veelvuldig met letters strooide - hield het best lang vol op RTL 4. Char was van 2002 tot en met 2010 te zien. Nicole's dood komt als een grote klap voor het medium. "Nicole groeide uit tot de steun en toeverlaat van de helderziende. Zij was als de dochter die ze nooit heeft gehad. Samen hadden ze nog veel mooie toekomstplannen."


De dood van Nicole Smith

Deze Nicole was voor Char dus veel meer dan alleen een personal assistant. Een hartaanval werd haar fataal. "Met groot verdriet en een gebroken hart moet ik helaas vertellen dat mijn lieve assistent en goede vriendin Nicole Smith is overleden aan een zware hartaanval", aldus Char op social media. "Meer dan tien jaar was ze mijn engel op aarde. Ik voel mij enorm gezegend dat ik zo’n prachtige ziel in mijn leven heb gehad. Mijn missie is om anderen te helpen en zij was daarbij mijn meest loyale vriendin en hulp. In de 48 jaar dat ik dit werk doe is er niemand geweest die zo toegewijd was aan het ondersteunen van wat ik doe als zij. Help alsjeblieft door te bidden voor mijn lieve meid."

Paranormale tv

2010 is op zich nog niet zo superlang geleden, maar de tijden zijn nogal veranderd in de tussentijd. Zo is paranormale tv zo goed als verdwenen. Eind vorig jaar ging Astro TV ter ziele en inmiddels is ook RTL's Dit Is Mijn Toekomst - met het cultfenomeen Joke - gaan hemelen...