Bridget Maasland in de Zwakste Schakel

Bridget Maasland is vanavond rond half tien weer te zien als presentatrice van De zwakste schakel. In het eerste fragment blijkt vooral dat ze haar relatie met André Hazes op de hak neemt.

 

Article continues after the ad

"Als extraatje ben ik bereid de finale te spelen met ontbloot bovenlijf, dus wil je wat meemaken? Kies voor mij", zo belooft een kandidaat vanavond in De zwakste schakel. De enige vrouw nog in het midden laat zich dat geen tweede keer zeggen. "Ik blijf bij mijn keuze. Ik ben single, dus ontbloot bovenlichaam, dat spreekt mij wel aan." Maar als Bridget Maasland hint op meer, wil ze daar niets van weten. "Hij is veel te jong voor mij. Ik ben 37."  "Dat kan toch makkelijk?", zegt Bridget lachend en natuurlijk weten we dat ze hiermee doelt op haar eigen relatie met (de twintig jaar jongere) André Hazes

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

Kijkcijfersucces

De zwakste schakel is alweer toe aan het tweede (vernieuwde) seizoen. Vorig jaar maakte het programma na jaren weer een comeback én met succes. Het programma zorgde, tussen al de minder bekeken talkshows van RTL door, weer voor een piek op dat tijdslot. Het is voor Bridget te hopen dat ze dit succes het aankomende seizoen kan vasthouden. 

De zwakste schakel is iedere woensdag om 21:25 uur te zien op RTL 4.