In Fun Mom’s Dinner wil een etentje van vier moeders maar niet op gang komen. Maar wanneer de drank begint te vloeien, blijken ze meer gemeen te hebben dan ze denken!

Article continues after the ad

Spanningen

Brave moeders die zich volledig laten gaan zijn een dankbare bron voor comedyschrijvers. Na Bad Moms en A Bad Moms Christmas, zijn het nu de mamma’s van Fun Mom Dinner die alle remmen losgooien. Deze vier moeders organiseren een etentje, maar door onderlinge spanningen wil het maar niet echt gezellig worden. En wanneer dan ook nog de drank op tafel komt, loopt het al snel gierend uit de hand!

Sexy barman

Fun Mom Dinner belooft een lekker ranzige comedy te worden in de traditie van Bad Moms en Bridesmaids. De hoofdrollen worden gespeeld door Katie Aselton (Legion), Toni Collette (The Sixth Sense) en Hart Denton (Lethal Weapon). Het script is geschreven door Julie Rudd, de echtgenote van Paul Rudd. Deze acteur uit Ant-Man en Parks and Recreation zal ook een rolletje hebben in deze comedy. Adam Levine, de zanger van Maroon 5, duikt ook nog even op als sexy barman!