Rudy Giuliani

Trumps advocaat Rudy Giuliani ontkent dat hij zich ongepast heeft gedragen tijdens de opnames van de tweede Borat-film. Daarin is te zien dat hij een hand in zijn broek laat glijden in aanwezigheid van een jonge journaliste.

De komediefilm met de idioot lange naam Borat Subsequent Moviefilm: Delivery Of Prodigious Bribe To American Regime For Make Benefit Once Glorious Nation Of Kazakhstan, is een vervolg op de eerste Borat-film uit 2006. Het is een 'mockumentary' waarin de Britse komiek Sacha Baron Cohen een reporter uit Kazachstan speelt die door Amerika reist.

Allemaal nep

Afgezien van de kleine crew en cast is niemand in de film ervan op de hoogte dat Borat niet echt is. Ook de advocaat en voormalig burgemeester van New York, Rudy Giuliani, zelf niet.

Article continues after the ad

Nog een afzakkertje

Een actrice speelt de vijftienjarige dochter van de Kazachse journalist. De dame, die in het echt vierentwintig is, interviewt de persoonlijk advocaat van president Trump. Daarna vraagt zij hem om ‘nog een afzakkertje’ te doen op haar hotelkamer. In de kamer doet Rudy zijn microfoon af en gaat hij met zijn hand in zijn broek. Dit alles wordt gefilmd door een verborgen camera.

Verder gaat het niet, want dan komt Borat de kamer binnengestormd. “Mijn dochter is 15. Ze is te oud voor je”, roept hij naar de advocaat.

Shirt in de broek

De politicus laat in een reeks tweets weten dat hij slechts zijn overhemd weer in zijn broek stak: “I was tucking in my shirt after taking off the recording equipment. At no time before, during, or after the interview was I ever inappropriate. If Sacha Baron Cohen implies otherwise he is a stone-cold liar.”

Dit is niet de eerste keer dat iemand wordt beschuldig van wangedrag op de set. Charlie Sheen werd beschuldigd van het verkrachten van een minderjarige jongen. Ook You-acteur Chris D'Elia zou wangedrag hebben vertoont. 

Het vervolg op Borat (2006) is vanaf vrijdag 23 oktober te zien via Amazon Prime.