Ouders worden al jarenlang gillend gek door de hyperactieve reddingspups van de PAW Patrol. Een woordvoerder van de Amerikaanse president(!) Donald Trump beweerde gisteren dat de serie is stopgezet, maar daar bleek niets van te kloppen!

De laatste tijd gingen er grappen rond op internet waarin werd gesteld dat PAW Patrol geannuleerd moest worden. Politiepup Chase zou kinderen maar leren om blindelings naar politieagenten te luisteren, terwijl de politie in de Verenigde Staten fel bekritiseerd wordt vanwege buitensporig geweld tegen zwarte Amerikanen.

Volgens president Donald Trump zorgt deze ‘cancel culture’ er zelfs voor dat de helden van de PAW Patrol in het verdomhoekje zitten! En dát, mensen, kan de president van de Verenigde Staten van Amerika(!) niet over zijn kant laten gaan. Is het soms… zijn favoriete show?

De grapjes hebben in elk ook het Witte huis bereikt! Woordvoerster Kayleigh McEnany meldde dat president(!) Trump zich persoonlijk druk maakte om het annuleren van PAW Patrol.

Article continues after the ad

Hoewel de realityshow COPS inderdaad stopgezet werd, geldt dit voor PAW Patrol (natuurlijk!) niet. Sterker nog: tijdens de persconferentie was er een aflevering van PAW Patrol te zien op een andere zender. Gelukkig bracht Nickelodeon zelf korte tijd later uitsluitsel.

Het is in elk geval goed om te weten dat president Donald Trump zich bezighoudt met kindertelevisie. Waar zouden we zijn zonder Marshall, Rubble, Chase, Rocky, Zuma, Sky (yeah!)?