HBO heeft groen licht gegeven voor een nieuw seizoen van True Detective. De zender hield tot voor kort een slag om de arm, maar de kogel is nu door de kerk.

Article continues after the ad

Ozark

Maar dat is niet alles! Heb je inmiddels het Netflix-drama Ozark achter de kiezen en ging jij ook zo lekker op die duistere bossen en grimmige lagunes? Goed nieuws, dat gebied gaat ook in True Detective 3 als decor fungeren.    

30 jaar Mahershala Ali

Oscarwinnaar Mahershala Ali speelt detective Wayne Hays. Hij gaat (geheel in de stijl van True Detective) een macabere moord oplossen in het ruige gebied. Deze gruwelijke misdaad staat drie decennia lang centraal en het verhaal speelt zich af in drie verschillende periodes daarvan. 

Jeremy Saulnier

Afgelopen maand verkondigde HBO-baas Casey Bloys nog: "We hebben vijf scripts gelezen en die waren geweldig. We praten nu met regisseurs en als we er één vinden met wie we in zee willen, hebben we een go." Die hebben ze nu dus gevonden en wel in de persoon van Jeremy Saulnier. Hij maakte afgelopen jaar furore met zijn bloeddorstige, maar steengoede thriller Green Room.