Sylvie Meis

De bruiloft van Sylvie Meis en Niclas Castello komt steeds dichterbij! Volgende week geven de tortelduifjes elkaar het ja-woord in Italië. En neem van ons aan: dat wordt geen maandagochtend op het gemeentehuis! In totaal gaat de trouwceremonie niet minder dan vier dagen in beslag nemen. En dan kun je natuurlijk niet steeds in dezelfde jurk verschijnen. Sylvie poseerde eerder al in een reeks prachtige ontwerpen, maar dat was voor een fotoshoot. Nu krijgen we eindelijk ook een glimp te zien van de jurk waarin zij Niclas haar eeuwige trouw zal beloven...
 

.


Prijskaartje

Maandenlang is er gewerkt aan mijn droomjurk(en). Nu zijn ze gepast en klaar om mee te gaan naar Florence”, schrijft Sylvie Meis in haar Instagram Stories. De bijzondere jurk is gemaakt door het Israëlische modehuis Galia Lahav. En volgens RTL Boulevard heeft de aanstaande bruid niet minder dan 28.000 euro neergelegd voor haar droomjurk!

Article continues after the ad

 


Verboden

Helaas krijgen we vooralsnog alleen nog maar de verpakking te zien. Maar iets zegt ons dat daar heel snel verandering in komt. Het is echter nog maar de vraag of dat via Instagram zal gebeuren. De diva zou eerder hebben aangegeven dat mobiele telefoons strikt verboden zijn op de bruiloft!