Verliefd op Cuba, maandag tv

Na Verliefd op Ibiza en Toscaanse Bruiloft nam Johan Nijenhuis de cast van zijn nieuwste film in 2018 mee naar Cuba voor opnames! De film Verliefd op Cuba die in 2019 al een succes in de bioscopen was, maakt maandag zijn tv-debuut op de NPO.

Article continues after the ad

Wie zin heeft om zich helemaal mee te laten slepen naar de tropische avonturen van Cuba moet goed opletten. Aanstaande maandag is Verliefd op Cuba namelijk vanaf 20:25 uur te zien op NPO3!

Cubaanse fling

In Verliefd op Cuba krijgt de onlangs gescheiden Loes (Susan Visser) een belletje van haar dochter Maartje (Abbey Hoes) die op het punt staat te gaan trouwen met haar Cubaanse liefje Carlos (Rolf Sanchez). Samen met haar tienerzoon, ex en diens nieuwe vriendin reizen ze af naar Havana om de jongedame tegen te houden. Loes had alleen nooit kunnen bedenken dat ze daar zelf valt voor de charmes van de sexy Juan (Jan Kooijman).

Fijne romcom

Verliefd op Cuba is met zijn broeierige scènes, bekende hoofdrolspelers, originele locaties (aangezien Johan één van de eerste Nederlanders is die daar een speelfilm mag opnemen) en hilarische momenten natuurlijk een romcom die wij niet konden vergeten in onze top-25 met leukste romantische films van ons land. Bekijk hieronder de trailer.

Verliefd op Cuba is aanstaande maandag om 20:25 uur te zien op NPO3.