Loretta Schrijver

Loretta Schrijver en haar bestie houden er een overheerlijke lockdown-gewoonte op na. Ze gaan elke maandag helemaal los met junkfood. Yaaas Loretta, treat yourself!

Article continues after the ad

Dat onthult het The Masked Singer-icoon in een extra filmpje voor Koffietijd, de cult-ochtendshow die ze al jaren presenteert. Hierin zien we flapuit Loretta in een baldadige bui. "Wij gaan zometeen iets doen wat we bij Koffietijd altijd propageren als... not done." Maar, Loret en haar buurvrouw-bestie Simone trekken zich daar effe niets van aan. Hop, naar binnen schuiven die vette hap! 

Loretta aan het junkfood

Comfort food heet niet voor niets comfort food. Loretta en Simone geven hun mental health elke maandag een boost met een bezoek aan hun favoriete hamburgerrestaurant Grizzl. Een gewoonte waar ze deze lockdown mee begonnen. Gewoon, om alle corona-ellende even weg te happen. "We mogen ons wel een beetje troosten, hè Simoon? Wij zoeken al ons hele leven troost in eten."

Vaste prik

Dus Koffietijd-collega's Quinty en Pernille hoeven even niet aan te kloppen met allerlei superfood-suggesties. Loretta zet haar tanden in een vega-hamburger met patatje oorlog. Lekker hoor. "Wij weten namelijk dat wij heel erg gelukkig worden van junkfood. Zolang de lockdown duurt, gaan wij elke maandagavond lekker junken met z'n tweeën. Gewoon patat en een hamburger."

Elke maandagavond junkfood

"Goedemorgen allemaal! Ik heb afgesproken om samen met Simone zolang de lockdown duurt elke maandagavond lekker junkfood te eten. Wat we dan eten? Dat zie je in de video!" - Loretta

Geplaatst door Koffietijd op Dinsdag 23 maart 2021