Als teaser voor het tweede seizoen lieten castleden van This Is Us hun fans schrikken met een verrassingsbezoek. Voor Milo Ventimiglia was dat niet de eerste keer.

Article continues after the ad

This Is Us

This Is Us volgt een aantal mensen wiens levens op een onverwachte manier met elkaar verwikkeld zijn. De trailer van het komische drama brak records, het eerste seizoen maakte meer dan een beetje indruk en de volgende twee seizoenen zijn begin dit jaar aangekondigd. In Nederland begon FOX de serie in april uit te zenden.

Beelden van het tweede seizoen zijn er niet, maar een teaser is er sinds vandaag wel. Tijdens een shoot waarin fans vertellen wat de serie voor hen betekent, komen castleden Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown en Chrissy Metz als duveltjes uit het spreekwoordelijke doosje om de nietsvermoedende fans de al even spreekwoordelijke stuipen op het lijf te jagen.

Milo Ventimiglia

In februari haalde Milo Ventimiglia al een vergelijkbaar geintje uit. Toen cast en crew in een woonwijk bezig waren met opnames voor de serie, zag hij door het raam van de buren dat zij toevallig net de serie aan het kijken waren die in het huis ernaast werd opgenomen. Hij nam een camera mee, klopte aan, en bezorgde ook daar een paar mensen de verrassing van hun leven.

Het tweede seizoen van This Is Us wordt in de herfst allereerst op donderdagen uitgezonden door NBC. Voor ons Nederladers is het te hopen dat FOX snel zal volgen.