Me Before You op Videoland

Me Before You keert in mei terug op Videoland. Op 3 mei staat de tranentrekker met Game of Thrones-actrice Emilia Clarke in de hoofdrol weer op de streamingdienst.

Article continues after the ad

Dat nieuws maakte Videoland vandaag bekend!

De film

Me Before You, naar het gelijknamige boek van Jojo Moyes, draait om William Traynor (Sam Claflin). Hij had het leven waar vele mensen alleen maar van konden dromen: hij was populair, had een leuke vriendin, veel geld en een leuke baan. Maar als een woeste Will na een ongeluk voor altijd gebonden is aan een rolstoel is van al die succesfactoren niets meer over. Louisa Clark wordt daarom door zijn ouders ingehuurd om zijn leven wat meer kleur te geven. Alleen gaat haar dat lukken? Bekijk hieronder alvast de trailer.

Nieuw in mei

Me Before You is niet de enige titel die in mei 2020 bij Videoland verschijnt. De streamingdienst onthulde vandaag dat onder andere zeven seizoenen van Scandal, twee seizoenen van Callboys, het nieuwe seizoen Beter Laat Dan Nooit en De Bachelorette in mei verschijnen. Ook films als F*ck De Liefde, John Wick 2 en Angel Of Mine maken komende maand hun opwachting. Niet genoeg geduld? Deze films en series zijn al verschenen.

Me Before You is vanaf 3 mei te zien op Videoland.