Wat past er beter bij de kerstdagen dan een gloednieuwe feelgood-comedy? Check de trailer van het vierde seizoen Fuller House!

Aan het einde van het derde seizoen van Netflix’ comedy-revival, bood Kimmy Gibbler (Andrea Barber) aan om draagmoeder te worden voor Stephanie (Jodie Sweetin). Wie had dat ooit gedacht? Vooral na deze infame scène, waarin een jonge Stephanie Kimmy uitmaakt voor hoer!

Article continues after the ad

 

Holy shit! Hoorden we dat nou goed?

Zonder gein: het was waarschijnlijk per ongeluk, door een ongelukkig schrijffoutje (horoscope, ‘horrorscope’ en ‘whore-o-scope’ klinken in het Engels bijna hetzelfde,) maar toch! Kimmy Gibbler is een beter mens dan jij of ik...

 

 

Het nieuwe seizoen Fuller House is vanaf 14 december te zien op Netflix. Of er een vijfde seizoen komt is momenteel nog niet helemaal duidelijk. Eerder dit jaar gingen er boze geruchten rond, die zeiden dat de Full House-spin-off zo langzamerhand wel uitgespeeld was.

Hoofdrolspeler Candace Cameron Bure reageerde hierop door te zeggen dat ze zich totaal niet druk maakte vanwege de geruchten. We wachten het maar af... Fans hebben in elk geval nog dertien afleveringen voor de boeg!