The 355

James Bond slaat weer even een jaartje over, maar er staan al een paar dames te trappelen om hem op te volgen! Check de spetterende trailer van de spionage-actiefilm The 355!

Jessica Chastain speelt de CIA-agent Mason Brown, die vermoedt dat een terroristische beweging de Derde Wereldoorlog wil beginnen. Hard bewijs is er niet, dus gaat ze zelfstandig op onderzoek uit. Ze stelt een team samen met verschillende dodelijke vrouwen…

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quit adulting! Start embracing your inner child. Pre-order Lupita’s new children’s book today!! Week 12 ✅

Een bericht gedeeld door The 355 (@the355movie) op

Khadija (Lupita Nyong’o) is een Brits geheimagente en computerexpert, terwijl Marie (Diane Kruger) een spion is bij de Duitse inlichtingendienst. Graciéla (Penelope Cruz) is psychologe bij de Colombiaanse spionagedienst, en de Chinese Lin Mi Sheng (Fan Bingbing) houdt dit groepje nauwlettend in de gaten.

Article continues after the ad

Hoewel de agenten samenwerken om een levensgevaarlijke club criminelen uit te schakelen, vertrouwen ze elkáár ook voor geen meter… Je bent spion of je bent het niet!

Who needs James Bond?

Nu James Bond: No Time to Die is uitgesteld naar 2021 hebben we best zin in een vervangende spionagefilm. De laatste Charlie’s Angels was best okee, maar van The 355 hebben we dankzij deze trailer érg hoge verwachtingen.

Het is de bedoeling dat The 355 in januari 2021 in de bioscopen draait. We houden maar even een slag om de arm, want momenteel worden er bijna dagelijks films uitgesteld…