Baby Yoda in The Mandalorian op Disney+

Het zal nog wel even duren voordat we seizoen 2 (en 3!) van The Mandalorian kunnen checken. Gelukkig komt Disney+ in de tussentijd eerst met de documentaireserie Disney Gallery: The Mandalorian. Hoe dat eruit ziet, check je in de trailer hieronder!

Disney+ komt met docu-serie over The Mandalorian

Disney+ heeft een kleine verrassing in petto voor fans van The Mandalorian. Op Star Wars Day, oftewel 4 mei, komt de streamingdienst namelijk met Disney Gallery: The Mandalorian, gepresenteerd door Jon Favreau. Hij neemt ons in deze docu-serie mee achter de schermen van de hitserie. Als klein voorproefje komt Disney+ vandaag alvast met een fijne trailer.

Docu-serie over The Mandalorian met Baby Yoda

In bovenstaande trailer zie je hoe de cast en crew de eerste live-action Star Wars-serie tot zo’n groot succes gemaakt hebben! Dat betekent allerlei nieuwe beelden van personages, sets, voertuigen én de ster van de show: Baby Yoda. Disney Gallery: The Mandalorian wordt zoals gezegd gepresenteerd door Jon Favreau, de producer van de Disney+-serie.

Article continues after the ad

Niet eerder vertoonde beelden van The Mandalorian

Disney Gallery: The Mandalorian telt acht afleveringen. In elk van de aflevering wordt een ander facet van The Mandalorian belicht. Dat gebeurt onder meer door middel van interviews en niet eerder vertoonde beelden. De docu-serie is vanaf 4 mei te zien op Disney+.