WandaVision

Binnenkort verschijnt de mysterieuze nieuwe Marvel-serie WandaVision op Disney+, en na de nieuwste trailer hebben we alleen maar méér vragen!

In WandaVision zitten de superhelden Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany) opgesloten in een ouderwetse sitcom! Hoe en waarom is totáál onduidelijk en de helden lijken het zelf niet eens door te hebben. Langzaam ontdekken ze dat er iets niet in de haak is, waarna de situatie nóg onduidelijker wordt.

WandaVision maakt deel uit van een hele rits aan Marvel-series voor Disney+. O.a. Falcon and the Winter Soldier, Loki en Hawkeye krijgen hun eigen reeks, maar WandaVision lijkt met afstand de… vreemdste nieuwe serie te worden. Zijn Wanda en Vision naar een andere realiteit gevlucht? Heeft iemand ze verstopt in een kunstmatige wereld? En waar komen die kinderen ineens vandaan!?

WandaVision start een nieuwe fase in het MCU

Er wordt gefluisterd dat de spannende serie de introductie wordt voor Dr. Strange in the Multiverse of Madness, en als je de verschillende stijlen in WandaVision ziet klinkt dat heel aannemelijk.

Article continues after the ad

Gelukkig hoeven we niet heel lang meer te wachten op antwoorden: de acht afleveringen van WandaVision verschijnen vanaf 15 januari op Disney+.