Kevin Bacon en Amanda Seyfried betrekken een bizar spookhuis in de nieuwe horrorfilm You Should Have Left. Of dat een goed idee was…

In You Should Have Left trekken Theo (Kevin Bacon) en Susanna (Amanda Seyfried) er met hun dochtertje op uit. Theo werkt aan een belangrijk manuscript voor een film, maar heeft moeite om het af te sluiten. Een mysterieus, afgelegen huis moet uitkomst bieden, zodat Theo en Susanna kunnen genieten van elkaar én Theo rustig kan werken.

Natuurlijk loopt dit helemaal in de soep! Het huis produceert vreemde geluiden, en sommige kamers kloppen bouwkundig gezien voor geen meter. Theo en zijn gezin worden steeds onrustiger van hun vakantiehuis…

Article continues after the ad

You Should Have Left

You Should Have Left is geregisseerd door David Koepp, die eerder met Kevin Bacon werkte aan de bovennatuurlijke thriller Stir Of Echoes. De film lijkt er ook wel wat van weg te hebben, met een vleugje The Shining! De film is afkomstig uit de stal van Blumhouse, die vandaag ook Happy Death Day 3 aankondigden!

Op dit moment is nog niet helemaal duidelijk wanneer You Should Have Left in de bioscoop draait, of dat de horrorfilm direct on demand vertoond wordt.