Emma Stone in Holidate

Heb je een hekel aan de feestdagen? Emma Roberts heeft de gouden tip: regel een vriend om samen vervelende feestjes te trotseren! Check de trailer van de Netflix-romcom Holidate.

Sloane (Emma Roberts) háát de feestdagen! Ze is de enige single in haar vriendenkring, en haar familie vraagt zich ergerlijk hardop af of zo óóit nog aan de man raakt. Als ze Jackson (Luke Bracey) ontmoet blijkt hij er precies hetzelfde over te denken!

Het duo spreekt af dat ze elkaars ‘holidate’ worden: ze gaan samen naar familiefeesten om voortaan van het gezeik af te zijn. Holidate is een romcom, dus natuurlijk beginnen Sloane en Jackson elkaar stiekem leuk te vinden; ze durven het alleen niet tegen elkaar te zeggen!

Article continues after the ad

Emma Roberts werd bekend met haar griezelige rollen in American Horror Story, Scream 4 en Scream Queens. Luke Bracey ken je misschien van G.I. Joe: Retaliation of het oorlogsdrama Hacksaw Ridge. Verrassend is de rol van Jessica Capshaw als Sloanes vriendin Abby; Capshaw was jarenlang één van de publiekslievelingen in Grey’s Anatomy. Holidates doet een beetje denken aan Destination Wedding, met Keanu Reeves en Winona Ryder!

Gezellige feestdagen met Netflix

Net als vorig jaar komt Netflix met een paar leuke films voor de feestdagen. Holidate is er natuurlijk eentje, maar er verschijnt dit jaar óók een nieuwe Christmas Chronicles met Kurt Russell als een ‘badass’ Kerstman. Klinkt te bespottelijk voor woorden, maar deze kerstfilm was een groot succes en grappiger dan je zou denken!

Holidate is vanaf 28 oktober te zien op Netflix.