Tom Hardy in Venom Let there be carnage 2021

Komende zomer verschijnt Venom: Let There Be Carnage in de bioscopen. En afgaande op de eerste trailer biedt dit vervolg exact waar de fans op hopen!

Psychokiller

Zoals de titel al weggeeft, neemt Venom het in dit vervolg op tegen Carnage. Deze Spidey-schurk bezit dezelfde krachten als Eddie Brock. Het voornaamste verschil: Carnage is een sadistische seriemoordenaar. Tot overmaat van ramp opereert hij niet alleen. De pyschokiller krijgt namelijk hulp van zijn al even diepgestoorde liefje Shriek!

 


Kaskraker

Zojuist onthulde Sony Pictures de eerste trailer van Venom: Let There Be Carnage. Zo te zien is er niet al te veel gesleuteld aan de formule die het eerste deel een regelrechte kaskraker maakte. Uiteraard keert Tom Hardy terug in de titelrol. En Woody Harrelson als Carnage krijgt natuurlijk aanzienlijk meer screentime dan in de eerste Venom-film. Nieuwkomer Shriek wordt gespeeld door Naomie Harris. Deze actrice kun je onder meer kennen uit de Bond-films Spectre en Skyfall.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.


Andy Serkis

Achter de schermen zijn echter wel enkele veranderingen doorgevoerd. Ruben Fleischer (Zombieland) keert niet terug in de regiestoel. Die heeft het vast te druk met de afronding van de gameverfilming Uncharted. Venom: Let There Be Carnage is geregisseerd door Andy Serkis, beter bekend als Gollum uit The Lord of the Rings-trilogie.

Venom: Let There Be Carnage draait vanaf 16 september in de Nederlandse bioscopen.