Tom Hanks, de aardigste man in Hollywood, speelt Mr. Rogers, de aardigste man op televisie! Check de eerste trailer van A Beautiful Day In The Neighborhood.

Fred Rogers wordt gezien als één van de grootste schatten uit de televisiewereld. Zijn programma Mr. Rogers’ Neighborhood, wordt vaak in één adem genoemd met Sesamstraat. Waar Sesamstraat zich echter vooral bezighield met rekenen en lezen, vertelde Mr. Rogers over gevoelens, en wat het juiste is om in een bepaalde situatie te doen.

A Beautiful Day In The Neighborhood

Het paste goed bij Rogers, die ook opgeleid was tot priester. Rogers schreef zijn programma zelf, maakte ook de muziek én bediende de meeste poppen in zijn programma. Hij begon naar eigen zeggen te werken bij de televisie omdat hij ‘het aanbod verschrikkelijk vond, en mooie televisie wilde maken voor jongeren.’

In A Beautiful Day In The Neighborhood speelt Tom Hanks Mr. Rogers, de artiest waar journalist Tom Junod (Matthew Rhys, The Americans) een verhaal over schrijft. Junod is door de wol geverfd en doorgewinterd, en probeert door Rogers’ enthousiasme heen te prikken. Dat gaat hem slecht af, want Rogers doet niet alsof!

Article continues after the ad

 

Recent verscheen er ook al een documentaire over Fred Rogers en zijn werk; Won’t You Be My Neighbor? Deze docu werd in korte tijd de bestverdienende documentaire ooit. Wie anders dan Tom Hanks (de aardigste man in Hollywood!) zou Mr. Rogers moeten spelen? We weten het ook niet! A Beautiful Day In The Neighborhood staat gepland voor februari 2020.