The Stand van Stephen King televisieserie 2020

Komende winter gaat The Stand in première. Bekijk nu alvast de trailer van deze gloednieuwe Stephen King-serie!

Pandemie

The Stand is gebaseerd op de gelijknamige roman van Stephen King uit 1978. In dit vuistdikke boek is de wereld ten onder gegaan aan een mysterieus virus (herkenbaar!). De overlevenden van deze pandemie zijn verwikkeld in een ultieme strijd tussen goed en kwaad. Het lot van de mensheid ligt in handen van de 108-jarige Mother Abagail (Whoopi Goldberg) en een handjevol overlevenden. Samen moeten ze het opnemen tegen de kwaadaardige Randall Flagg (Alexander Skarsgård).


Waardige opvolger?

The Stand zal in negen totaal afleveringen tellen. Naast hoofdrollen voor Whoopi Goldberg (Sister Act) en Alexander Skarsgård (Big Little Lies), zullen ook Amber Heard (Aquaman) en James Marsden (X-Men) in deze postapocalyptische serie te zien zijn. Het is nog even wachten of The Stand zich kan meten met de beste Stephen King-verfilmingen. Maar nu het einde van The Walking Dead in zicht is, kan dit zomaar een waardige opvolger zijn!
 

Article continues after the ad


The Stand is vanaf 17 december te zien bij de Amerikaanse streamingdienst CBS ALL Access. Het is helaas nog niet bekend of en wanneer deze Stephen King-serie in Nederland zal worden uitgebracht.