De trailer van de bioscoopfilm The Man Who Killed Hitler And Then The Bigfoot staat nu online, kijk 'm hier! We weten vooralsnog alleen de Amerikaanse release datum, maar we wilden 'm je toch niet onthouden. 

Article continues after the ad
 

Het verhaal

The Man Who Killed Hitler and Then the Bigfoot volgt een avonturier waar nog nooit iemand van heeft gehoord. Calvin Barr  (Sam Elliot) was namelijk verantwoordelijk voor het vermoorden van Adolf Hitler. Nu heeft de Amerikaanse regering hem nodig voor een geheime missie: het opsporen van Bigfoot, die in de Canadese wildernis leeft en een dodelijk virus draagt. Het is (wederom) aan de oude Calvin om de mensheid te redden. De film gaat 9 februari in premiere in de VS. Het is nog niet duidelijk wanneer de film in Europa komt, maar The Man Who Killed Hitler and Then the Bigfoot is op een filmfestival in Londen gepresenteerd, dus we wachten af. 

Trailertijd! 

Er zijn deze week weer wat leuke trailers bijgekomen om de voorpret mee te beginnen. Wat dacht je van de trailer van John Wick: Chapter 3 – ParabellumEn de leukste: de teaser trailer voor Ghostbusters III, wat toch wel het échte teken van leven was dat de film er gaat komen.