Een hoop drama komt er voorbij in de tweede vrijgegeven trailer van The Last Face, geregisseerd door niemand minder dan Sean Penn.

Article continues after the ad

Hoofdrollen

Sean Penn is niet de enige ster die aan de film meewerkt. De hoofdrollen worden vertolkt door Javier Bardem (No Country for Old Men) en Charlize Theron (Mad Max: Fury Road). Verder zien we nog Adèle Exarchopoulos (Blue is the Warmest Color) en Jean Reno (The Da Vinci Code). Ondanks de sterrencast werd de film op het filmfestival van Cannes door critici niet goed ontvangen. Kijk voor de trailer hierboven.

Afrika

De film gaat over een bewindvoerder (Charlize Theron) die zich voor een internationale hulporganisatie in Afrika bevindt te midden van een politieke en sociale revolutie. Daar ontmoet ze een noodhulparts (Javier Bardem) en de twee worden verliefd op elkaar. Vervolgens komen ze voor enkele moeilijke keuzes te staan die betrekking hebben op humanitaire noodsituaties en burgerlijke onrust. De twee moeten kiezen tussen de romantiek of hun levenswerk als hulpverlener.

The Last Face is vanaf 31 december te zien op Pathé Thuis.