Soms heb je een film die slecht is, soms eentje die heel slecht is en soms, heel soms, eentje die zó belabberd is dat woorden tekort schieten. The Room is zo’n film.

Article continues after the ad

The Room

Sterker nog, The Room wordt door velen gezien als de slechtste film ooit gemaakt. Dit misbaksel is zo erbarmelijk, dat het met een paar borrels op wat wegheeft van een absurdistische comedy. De enige reden dat mensen dit gedrocht überhaupt kijken is voor de lol. Geloof je ons niet? Hieronder een compilatie van de ‘beste’ scènes. 

The Disaster Artist

Maar wat heeft James Franco hier mee te maken? Nou, de Hollywood-held heeft besloten om het bizarre verhaal achter The Room te gaan verfilmen. De film gaat The Disaster Artist heten en Franco speelt zelf Tommy Wiseau, de schrijver, regisseur, hoofdrolspeler en meesterbrein achter The Room. Bekijk de trailer hierboven.

Monster-cast

De film zit trouwens boordevol bekende koppen waaronder Zac Efron, Seth Rogen, Bryan Cranston, Alison Brie, Dave Franco, Kristen Bell, Josh Hutcherson, Sharon Stone, Melanie Griffith, Adam Scott, J.J. Abrams en ga zo maar door. Ook Wiseau zelf heeft een klein rolletje.