Nog een klein maandje en dan kun je weer smikkelen van Netflix-drama The Crown. Of dat wat wordt kun je nu vast voorzichtig opmaken uit de nieuwe trailer!

Article continues after the ad

Enkele dagen terug konden we al bekendmaken dat het derde seizoen van de hitserie The Crown een andere hoofdrolspeelster krijgt. The Queen wordt ook een dagje ouder natuurlijk en dus moet Claire Foy plaatsmaken voor de iets rijpere Olivia Colman.

Zover zijn we echter nog niet; eerst wacht ons nog het tweede seizoen! Vanaf 8 december kun je hiervoor op Netflix terecht. Er is nu echter vast een lekker makende trailer vrijgegeven vol Britse hoffelijkheid die ogenschijnlijk ieder moment het onderspit kan delven. Tegen een veelheid aan schandalen is immers niemand opgewassen. Smullen dus!

The Crown

The Crown gaat over de recente geschiedenis van het Britse koninklijk huis, meer specifiek over Elizabeth. Het leven van de prinses verandert in een keer wanneer ze gekroond wordt tot koningin van Engeland. Niet iedereen vindt haar geschikt voor zo een belangrijke functie en ze wordt tegengewerkt van allerlei kanten.