Superhelden? Supereikels bedoel je! De strijd van The Boys tegen de corrupte ‘helden’ The Seven gaat verder in The Boys seizoen 2. Check de eerste trailer!

In het eerste seizoen van The Boys trad Hughie Campbell (Jack Quaid) toe tot een zooitje ongeregeld dat een appeltje te schillen had met superhelden. Terecht, want één van de superfiguren verpletterde per ongeluk zijn vriendin met zijn supersnelheid!

In The Boys geven de helden eigenlijk niets om normale mensen: ze verrichten voornamelijk heldendaden om zelf beroemd en machtig te worden. Dat is tegen het zere been van een paar extremisten, die willen voorkomen dat superhelden té machtig worden. Lastig, als je tegenstander je kan laten ontploffen door naar je te kijken!

Article continues after the ad

The Boys seizoen 2

Het tweede seizoen start met Billy Butcher (Karl Urban) die spoorloos is verdwenen. De rest van The Boys zitten ondergedoken, nadat ze zijn uitgeroepen tot staatsvijand nummer één! Zoals we in de trailer zien duikt Butcher al snel op, en bedenken The Boys een nieuw plan om de arrogante superhelden te vermoorden en/of te vernederen (liefst tegelijk)!

The Boys is exclusief te zien op Amazon Prime en gooit de formule van de superheldserie lekker overhoop! De helden zijn arrogante kwasten en meedogenloze killers, en de ‘gewone’ mannen van The Boys proberen ze vloekend, schietend en bloedend uit te schakelen. Ondanks alle ranzigheid is de serie behoorlijk verfrissend, en één van de gaafste series die je op Amazon Prime vindt!

Recent werd al bekendgemaakt dat het tweede seizoen van The Boys vanaf 4 september te zien is bij Amazon.