Nog een maand en dan beginnen de ultragewelddadige avonturen van The Boys weer! Na de korte teaser is er nu een échte trailer, die veel meer laat zien van The Boys seizoen 2.

De nieuwe trailer vertelt véél meer over het verhaal van The Boys in seizoen 2. Billy Butcher ontdekte dat zijn vrouw nog leefde, wil ongelooflijke wraak nemen op Homelander. Deze Superman-achtige gast verschuilt zich achter zijn stralend witte glimlach, maar is eigenlijk een vervelend mannetje dat verslaafd is aan de spotlights.

De opkomst van een ándere superheldin zorgt dus nogal voor problemen. De bliksemschietende Stormfront (Aya Cash) probeert een heel leger aan superhelden op te zetten, omdat er sinds kort óók superterroristen rondlopen. Homelander voelt er weinig voor om tweede viool te spelen, en dat levert nogal wat spanning op. Billy Butcher geeft er verder niets om: hoe meer superhelden hoe beter (om dood te schieten)!

Article continues after the ad

The Boys seizoen 2

Verder zien we het gebruikelijke The Boys-materiaal: ontploffende hoofden, een kind dat van een dak valt én een speedboot die zich in een walvis boort! Hadden we al gezegd dat het een héél erg maffe serie is?

Het tweede seizoen van The Boys is vanaf 4 september te zien op Amazon Prime Video. De grove, gewelddadige verhalen zijn zó populair dat er ook al een derde seizoen in de maak is.