Rauwe bonk Gerard Butler probeert zijn gezin te redden van een dodelijke meteorietenregen in de rampenfilm Greenland. Check de spectaculaire trailer!

In Greenland wordt de aarde geraakt door een meteoriet. In eerste instantie lijkt de schade mee te vallen, maar dat is slechts schijn: de stuk zijn afkomstig van een enorm gevaarte dat in kleine stukjes gebroken is. Spoedig zal de aarde gebombardeerd worden door levensgevaarlijk ruimtepuin!

Gerard Butler speelt John Garrity: deze normale huisvader probeert zijn gezin in veiligheid te brengen, maar hij is natuurlijk niet de enige met dat idee. De regering probeert zoveel mogelijk mensen te evacueren naar bunkers op Groenland, maar dat plan verloopt nogal chaotisch.

Article continues after the ad

Greenland

Terwijl de familie Garrity vecht met andere vluchtelingen, en dodelijke meteorieten ontwijkt proberen ze snel mogelijk Groenland te bereiken. Er is maar weinig tijd, want de grootste asteroïde kan de aarde onbewoonbaar maken en staat op het punt om in te slaan!

Naast Gerard Butler zien we Morena Baccarin (Homeland, Deadpool) en Scott Glenn. Greenland is geregisseerd door Ric Roman Waugh, die Angel Has Fallen samen met Butler maakte. Aanvankelijk zou Chris Evans (Captain America) de rol van John Garrity spelen, maar hij haakte af; samen met de eerste regisseur Neil Blomkamp (District 9).

Het is de bedoeling dat Greenland in augustus in de bioscoop verschijnt.