Lies Visschedijk in Soof 3

Volgend jaar gaat Soof 3 in première. En zo te zien, belooft het een emotioneel afscheid te worden van de keukenprinses!

Lies Visschedijk als Soof

Vorig jaar werd bekend dat Soof 3 in de maak was. Hierin kruipt Lies Visschedijk opnieuw in de koksbuis van de titelheldin. Het leven lacht haar toe; het restaurant loopt fantastisch en haar kinderen zijn klaar om het nest te verlaten. Sascha heeft zich zelfs verloofd! Maar dan krijgt Soof hartverscheurend nieuws van haar dokter te horen. Zal dit een schaduw werpen op de bruiloft van haar dochter?
 


Lach en een traan

Afgaande op de eerste trailer biedt Soof 3 de fans weer een lach en een traan. Toch heeft het er alle schijn van dit vervolg net iets emotioneler wordt dan zijn voorgangers: Soof 3 is namelijk het laatste deel in de succesvolle filmreeks. Lies Visschedijk vindt het mooi geweest, vertelde zij gisteren in Beau: “Ik vind het moeilijk om uit te leggen, maar je wilt gewoon stoppen als het nog goed is.

Article continues after the ad

 


Dan Karaty

Lies Visschedijk is trouwens niet de enige fanfavoriet die terugkeert in Soof 3. Ook Fedja van Huêt, Dan Karaty en Elise Schaap zijn weer van de partij om de neurotische kokkin uit te zwaaien. Eerder was al bekend dat Noortje Herlaar is toegevoegd aan de cast van Soof 3. De actrice uit De 12 van Oldenheim zal te zien zijn als de arts van Soof.

Soof 2 draait vanaf 4 maart in de bioscopen.