In de Escape Plan-films ramboën Sylvester Stallone, Dave Bautista en 50 Cent zich door zwaarbewaakte gevangenissen. Bekijk de trailer van Escape Plan: The Extractors!

De eerste Escape Plan was nog behoorlijk opmerkelijk, vooral door de samenwerking tussen actiegoden Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger. Arnold stopte na één film met Escape Plan, maar Stallone ging vrolijk door als veiligheidsexpert Ray Breslin.

In de eerste twee films liet Sly zich nog opsluiten in geavanceerde gevangenissen, maar in Escape Plan 3 zit de vork anders in de steel. Dit keer wordt hij met zijn team, bestaande uit o.a. Curtis ’50 Cent’ Jackson, Dave Bautista en Max Zhang in gehuurd om ín te breken in een fort. Als de zoon van een oude vijand zijn vriendin Abigail (Jaime King) óók in de nor opsluit, wordt de opdracht bijzonder persoonlijk!

Article continues after the ad

 

Escape Plan

Het budget van de Escape Plan-reeks wordt steeds lager, en deze actiethriller verschijnt alleen in Rusland in de bioscoop, maar de film is binnenkort ook te zien op streamingdiensten en dvd/Blu-Ray.

 

Liefhebbers van onvervalste b-actiefilms weten wat ze te doen staat. In ieder geval tot Rambo later dit jaar zijn zwanenzang opvoert! Die wordt bikkelhard, zo lijkt het!