Virgin River seizoen 2

In Virgin River probeert verloskundige Mel (Alexandra Breckenridge) een nieuw leven op te bouwen na de dood van haar man. Ze verlaat Los Angeles en verhuist naar het kleine dorpje om rust te vinden. Hoewel Virgin River piepklein en afgelegen is, vindt er ontzettend veel drama plaats! Niet in de laatste plaats door Mel zelf: ze wordt verliefd op veteraan Jack (Martin Henderson), die worstelt met posttraumatische stress.

Aan het einde van het eerste seizoen was Mel helemaal klaar met Virgin River en haar inwoners, maar in de trailer zien we dat ze tóch terugkeert!

Virgin River is een succes!

Mel en Jack ontwikkelen steeds meer gevoelens voor elkaar, maar Jack verwacht een kind met Charmaine! Met haar wil hij niet verder maar de relatie met Mel wordt er wél enorm door bemoeilijkt. Mel moet het kind van Jack bij een andere vrouw ter wereld brengen. Is dat ongemakkelijk, of niet? Het antwoord is ja!

Article continues after the ad

Virgin River is behoorlijk populair op Netflix: de serie werd al snel verlengd met een tweede seizoen (dat op 27 november op Netflix verschijnt) én een derde reeks! Als je ongeduldig bent dan heeft Netflix ook alvast een paar leuke alternatieven.