Ricky Gervais, de briljante komiek en het brein achter The Office en Derek, heeft een nieuwe serie op Netflix! Bekijk de eerste trailer van het komisch drama After Life.

Tony (Gervais) heeft een prima leventje, totdat zijn vrouw overlijdt aan borstkanker. Tony, journalist van het plaatselijke sufferdje, raakt in een diepe depressie en wil er eigenlijk een eind aan maken. Uiteindelijk doet hij dat niet, omdat hij dat zielig vindt voor zijn hond.

Dan neemt Tony maar wraak op het leven zelf: hij besluit zich voortaan als een echte eikel te gedragen, tot hij (of zijn omgeving) er genoeg van heeft. Het lijkt een gouden plan, maar het wordt moeilijk als Tony’s vrienden hem proberen te helpen.

Article continues after the ad

 

After Life

Na verloop van tijd beseft Tony dat iedereen (zware) tegenslagen heeft in zijn leven, en wil hij het leven misschien toch weer een kansje geven.
 

 

After Life is geschreven én geregisseerd door Ricky Gervais. De comedyserie, waarvan het eerste seizoen uit zes afleveringen van een half uur bestaat, verschijnt op 8 maart op Netflix.