Het is alweer ruim twee jaar geleden sinds we Rick en Morty voor het laatst in actie zagen. Maar volgende maand maakt dit prettig gestoorde duo zijn langverwachte comeback!

Buitenaardse wezens

We hebben er even op moeten wachten, maar volgende maand is het zover: de terugkeer van Rick en Morty! Om dat te vieren, verscheen vandaag een eerste trailer van het vierde seizoen van deze anarchistische animatieserie. Hierin zien we de titel helden vechten met bizarre buitenaardse wezens, meedogenloze monsters en… elkaar! Of zoals de voice-over het pakkend samenvat: “And things are pretty much the same…”

Article continues after the ad

 

Hongerig

De fans hadden het natuurlijk niet anders gewild. Toch is het niet alleen maar goed nieuws. Het nieuwe seizoen van Rick and Morty telt namelijk maar vijf afleveringen. En iets zegt ons dat de hongerige fans daar niet heel lang mee zullen doen. Maar wacht nog even met het aanmaken van de zoveelste petitie voor meer afleveringen: in totaal staan er niet minder dan 70 nieuwe afleveringen op stapel. Beschouw Seizoen 4 dus maar als een appetizer in een all-you-can-eat-restaurant!

Rick and Morty: Seizoen 4 gaat op 10 november van start in Amerika. Hopelijk zijn de nieuwe afleveringen dan ook snel te zien op Netflix!