Joseph Gordon-Levitt en Jamie Foxx gaan aan de pillen om een leger superschurken te stoppen! Check de spectaculaire trailer van de Netflix-actiefilm Project Power.

In New Orleans worden er ineens opvallend veel misdaden gepleegd door boeven die superkrachten lijken te hebben. Rechercheur Art (Joseph Gordon-Levitt) probeert er achter te komen wat er aan de hand is, vóor de politie de superstrijd verliest.

Art krijgt hulp van een jonge dealer (Dominique Fishback) én een oud-commando (Jamie Foxx). Ze ontdekken dat een schimmige organisatie pillen uitdeelt waarvan je superkrachten krijgt. Er zijn twee problemen: je weet van tevoren niet welke power je ontvangt, én het effect duurt maar vijf minuten. Oh ja, en als je pech hebt ontplof je in een fontein van bloed. Drie problemen!

Article continues after the ad

Project Power

Wie de pillen precies uitdeelt is niet duidelijk, maar Jamie Foxx vermoedt dat Project Power achter de verdwijning van een familielid zit. Om de superschurken te stoppen, hebben de helden zélf ook een arsenaal aan superkrachten nodig.

Netflix gaat momenteel erg lekker met actiefilms. Recent verscheen The Old Guard, met Charlize Theron, en Extraction, met Chris Hemsworth, was ook erg prettig om te zien! Project Power is vanaf 14 augustus te streamen op Netflix.