Hercule Poirot is terug! Na het succesvolle Murder on the Orient Express keert de beroemde detective terug in Death on the Nile. Check de trailer van het spannende moordmysterie!

Death on the Nile is het vervolg op het succesvolle Murder on the Orient Express. Beide detectivefilms met Kenneth Branagh zijn óók remakes van de gelijknamige Poirot-films uit de jaren 70, die weer zijn gebaseerd op de boeken van Agatha Christie.

In Death on the Nile onderzoekt de beroemde detective de dood van één van de reizigers op een rivierboot. De enige aanwijzing lijkt dat het slachtoffer in een driehoeksverhouding was betrokken met de schone Linnet Ridgeway-Doyle (Gal Gadot). In ware Agatha Christie-stijl lijkt iedereen aan boord een motief te hebben om geweld te plegen…

Article continues after the ad

Naast Kenneth Branagh en Gal Gadot zien we in Death on the Nile o.a. Armie Hammer, Tom Bates, Rose Leslie en Letitia Wright. Je kunt nu eenmaal géén moordmysterie filmen zonder een heel blik aan sterren.

Death on the Nile

Volgens Kenneth Branagh is Death on the Nile nog niet het laatste avontuur van de beroemde detective. Volgens de acteur zijn er tientallen Agatha Christie-romans om uit te kiezen, dus kunnen we in de toekomst nog meer moordmysteries verwachten.

Death on the Nile staat gepland voor 22 oktober: als het een beetje meezit draait de film dan in de bioscoop.