Netflix stuurt je binnenkort op safari, met een schitterende nieuwe natuurdocumentaire-serie. Bekijk de trailer van Our Planet!

Our Planet is gemaakt door een aantal mensen van hetzelfde team dat verantwoordelijk is voor de BBC-paradepaardjes Planet Earth, Blue Planet en Frozen Planet. Ruim 600 medewerkers vulden meer dan 3.000 draaidagen met exotische planten en dieren.

Article continues after the ad

 

Our Planet

Het werk aan Our Planet is al ruim vier jaar bezig; in april 2015(!) werd de Netflix-docuserie aangekondigd. De achtdelige serie toont niet alleen beelden van bijna onmogelijk te bereiken locaties; deze werden in oogverblindende 4k-resolutie vastgelegd. Sir David Attenborough praat Our Planet aan elkaar, dus de serie is uitstekend geschikt als je een beetje te veel hebt doorgezakt. De docu zal ook voor een groot deel gaan over hoe we het wonderlijke natuurschoon het beste kunnen beschermen, zodat volgende generaties er ook van kunnen genieten.

Our Planet is vanaf 5 april te zien op Netflix. Als je héél veel van avontuur houdt, dan ga je binnenkort met Bear Grylls op avontuur door de bush!