Over een paar weken begint Kingdom op Netflix. En de eerste trailer van deze Zuid-Koreaanse horrorserie belooft een reeks vol splatter en spektakel!

Epidemie

Kingdom speelt zich af in het Korea van de middeleeuwen. Terwijl het gerucht dat de koning is overleden zich door het land verspreidt, wordt de bevolking getroffen door een mysterieuze epidemie. De mensen die hieraan ten prooi vallen, veranderen in monsterlijke wezens die er alles aan doen om hun bloeddorst te stillen. Aan de kroonprins de taak om te achterhalen wat de oorzaak is van deze epidemie… en het kwaad voorgoed te stoppen!

Article continues after the ad

 

Antiek

Laat je niet van de wijs brengen door het feit dat dit een Zuid-Koreaanse productie is. De Koreanen bewezen met de adembenemende bioscoophit Train to Busan al dat ze het zombiegenre prima in de vingers hebben! Ook de setting maakt nieuwsgierig: het Korea van de middeleeuwen is oogstrelend in beeld gebracht en de combinatie van zwaarden en zombies belooft een splatterfestijn dat zijn gelijke niet kent. Kom dus maar door met deze antieke variant op The Walking Dead!

Het eerste seizoen van Kingdom is vanaf 25 januari te zien op Netflix!