The Beatles, Ed Sheeran én James Corden. De muzikale comedy Yesterday lijkt iets héél bijzonders te worden. Bekijk snel de trailer!

Het verhaal van Yesterday is nogal opmerkelijk! Jack (Himesh Patel) probeert al jarenlang door te breken als muzikant, maar krijgt nog niet eens huiskamer vol… Ondanks de steun van zijn vriendin Ellie (Lily James) raakt hij gefrustreerd, en zoekt hij een normale baan.

Tijdens een wereldwijde stroomstoring rijdt een bus Jack aan. Zodra hij ontwaakt, is iedereen de Beatles en al hun hits vergeten. Iedereen… behalve Jack! Opeens wordt hij ontdekt als de beste songwriter ter wereld, als hij Beatles-liedjes begint te zingen.
 

Article continues after the ad

 

Chris Evans, Captain America himself, is alvast fan!
 

 

Yesterday

De film is geregisseerd door Danny Boyle, bekend van o.a. Slumdog Millionaire, Trainspotting, The Beach en 28 Days Later. Naast Himesh Patel (Eastenders) en Lily James (Cinderella, Baby Driver) hebben verschillende sterren grote rollen in Yesterday. James Corden komt veelvuldig voorbij, en Jack werkt zelfs samen met Ed Sheeran.

Schijnbaar doen Paul McCartney en Ringo Starr ook mee in de film! Het is niet bekend hoe groot de rol van de twee ex-Beatles is. Yesterday draait vanaf eind juni in de bioscoop. Door de trailer hebben we behoorlijk zin gekregen in deze Beatles-film met een twist!