Source
Netflix

Het tweede seizoen van de spannende fantasyserie The Order verschijnt binnenkort op Netflix, en nu is er eindelijk een trailer! Dodelijke magie, woeste weerwolven en… het einde van de wereld?

In The Order bezoekt Jack Morton Belgrave University, waar het niet helemaal pluis is. Hij en zijn vrienden worden opgenomen in de magische Hermetic Order Of The Blue Rose, en leren magie te beheersen. Al snel blijkt deze club niet zuiver op de graat en willen ze duistere magie gebruiken om de wereld te overheersen. Een groep weerwolven, de Knights Of Saint Christopher, gebruiken hun monsterlijke powers om de sekte te stoppen.

Aan het einde van het eerste seizoen werd het geheugen van Jack en de Knights Of St. Christopher op magische wijze gewist. Nu de weerwolven van niets meer wisten stond niemand de Hermetic Order Of The Blue Rose nog in de weg!

Article continues after the ad

Blijkbaar zet je een magisch monster niet zomaar buitenspel, want in de trailer zien we dat Jack en zijn vrienden langzaam hun geheugen terugkrijgen. De Order neemt de weerwolven zelfs aan als leden (om ze te kunnen beheersen), maar stiekem werken de Knights de boze orde tegen.

The Order seizoen 2

De releasedatum van 18 juni werd onlangs al aangekondigd maar beelden van het tweede seizoen hadden we nog niet gezien. We hebben best zin om weer in de gruwelijke gebeurtenissen op Belgrave University te duiken!