Omcirkel 10 april in je agenda! Op die datum komt Netflix namelijk met een nieuwe romcom. Benieuwd? Vandaag hebben we alvast de trailer van deze Love. Wedding. Repeat. voor je opgezocht. En als we af mogen gaan op die beelden, staat ons een frisse komedie te wachten!

Een frisse romcom van Netflix

Love. Wedding. Repeat. is een romcom over Jack (Sam Claflin; bekend uit The Hunger Games) die de trouwdag van z'n zuster zo goed mogelijk wil laten verlopen. Dat valt echter nog niet mee in een situatie vol lastige gasten, losbandige chaos en mogelijke romances… Dina, het meisje van z'n dromen (gespeeld door Olivia Munn, die je bijvoorbeeld kent uit Dark Phoenix) is namelijk ook aanwezig op de bruiloft. In Love. Wedding. Repeat. zie je alternatieve versies van de trouwdag voorbijkomen, waarbij Jack ervoor probeert te zorgen dat iedereen een happy end krijgt.

Love. Wedding. Repeat. vanaf 10 april op Netflix

Love. Wedding. Repeat, is een remake van de Franse film Plan de Table. Deze Amerikaanse versie is geschreven en geregisseerd door Death at a Funeral-scenarist Dean Craig. Je checkt Love. Wedding. Repeat. vanaf 10 april op Netflix.

Article continues after the ad

Dit weekend al een romcom kijken? Misschien spreken deze 5 romantische films op Netflix je wel aan. Nog niet genoeg opties? In dit toplijstje verzamelden we 7 cheesy romcoms voor je. En anders is er natuurlijk altijd nog ons Netflix-overzicht voor april!